STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Φιλικό στη Νάουσα την Τετάρτη. Ο πρόεδρος στην Αθήνα για το κύπελλο

Μετά το αξιόπιστο φιλικό τέστ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, έχει κλεισθεί και θα γίνει ένα δεύτερο το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (24/8) στην Ημαθία με την Νάουσα.
Ο Περικλής Αμανατίδης θα δώσει για ακόμη φορά χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του, με την προετοιμασία να συνεχίζεται κανονικά συμπληρώνοντας εντός των ημερών την 4η εβδομάδα δουλειάς για την ομάδα του Αιγινίου.

Εν τω μεταξύ στην Αθήνα θα μεταβεί την ερχόμενη Τετάρτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγινιακός Γιώργος Καρανικόλας, για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας 2016-2017 (24/8, 11.00).
Εδώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι θα ήταν το ιδανικό και θα συνέφερε τον Αιγινιακό να καταφέρει να περάσει χωρίς αγώνα την 1η φάση της διοργάνωσης ώστε να μπεί κατευθείαν στους ομίλους στην δεύτερη.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός στην Φούτμπολ Λίγκ και τον πρόεδρο της Στέλιο Σφακιανάκη παράγοντας απο την Πιερία Γιώργος Καρανικόλας, συμμετέχει στην επιτροπή προμηθειών της λίγκας μαζί με τους εκπροσώπους του Πανσερραϊκού, της Λαμίας και μιας υπαλλήλου της ΕΠΑΕ.
Πρόκειται σίγουρα μια τιμητική επιλογή για τον Αιγινιακό στο πρόσωπο του  προέδρου του, που είναι γνωστός για την αγάπη του στον αθλητισμό και την επί σειρά ετών παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα της Πιερίας.

Αναφορικά να γνωστοποιηθεί πώς η επιτροπή προμηθειών θα συσκεφθεί την Πέμπτη για να αξιολογήσει τις μπάλες τις οποίες θα χρησιμοποιήσει φέτος η λίγκα στις αναμετρήσεις και ποιά θα είναι η ασφαλιστική εταιρία που θα καλύψει τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λίγκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου