STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιγινιακός 2-3 "Καθάρισε" στην επανάληψη

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το δεύτερο ημίχρονο στην Καρδίτσα με τον Αιγινιακό να είναι εμφανώς καλύτερος απο την γηπεδούχο Αναγέννηση και να παίρνει δίκαια την εκτός έδρας φιλική νίκη.


Ο Περικλής Αμανατίδης συνέχισε για ένα φιλικό ακόμη την προσφιλή του τακτική, να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του.


Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Τζέκου στο 31'.

Η ισοφάριση ήρθε αρχικά στο 47ο λεπτό με τον Φασιδη μετά απο όμορφη μπαλιά του Γκούρτσα και στο 51΄ ο Ζούρκος έκανε την σέντρα και ο Τσόπελας βρήκε άτσαλα την μπάλα με αποτέλεσμα να την στείλει στα δίχτυα της Αναγέννησης και με αυτογκολ να γράψει το 1-2.

 Ο Μοσχάκης ισοφάρισε μετά απο προσπάθεια του Ντιατά σε 2-2.

Ο Ραγκέλοφ με σουτ στο 72ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για λογαριασμό του Αιγινιακού.

Διαιτητής: Μπεκιάρης. Βοηθοί: Βογιατζής, Τίκας

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Μάγγος):
Πρίφτι (46′ Κουτσόπουλος), Καραγιάννης (46′ Τσόπελας), Δημόπουλος (46′ Καλλιβωκάς), Κισκαμπάνης, Φέτσης (75′ Κοντοβάς), Μπλέντι (78′ Τζάνης), Τσιλούλης (46′ Βουκομάνοβιτς), Ντιατά (76′ Ξέρρας), Τζέκος (61′ Μοσχάκης), Μπιτέλης (46′ Υφαντής), Σμίλτος.


Αιγινιακός (Π. Αμανατίδης):
Πατσιογιώργιος, Γιαζιτζόγλου (61′ Μουκίδης), Λιόλιος (82′ Καρακώστας), Μουτάφσκι (46′ Πασαλίδης), Πατράλης, Ζγκούρι (46′ Ποσίνκοβιτς), Ζούρκος (61′ Ραγκέλοφ), Παπουτσογιαννόπουλος (90′ Πασαλίδης), Κυζιρίδης (46′ Γκατσολάρι), Φασίδης (61′ Τοπαλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου