STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΑΣ Σβορώνου-Αιγινιακός Κ20 3-1 Αποκλείστηκε στο κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας

Πολύ καλή εικόνα άφησαν τα νέα παιδιά της Κ2Ο ομάδας του Αιγινιακού που άν και ανέτοιμα έδειξαν ότι θα δημιουργήσουν ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο στο φετινό πρωτάθλημα της φούτμπολ λίγκ.

Απέναντι σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Ά κατηγορία ΕΠΣ Πιερίας, οι 17χρονοι και 18χρονοι ποδοσφαιριστές του Ηλία Μπαζάκου πάλεψαν επι ίσοις όροις για την πρόκριση αλλά προδόθηκαν στο τέλος απο τις δυνάμεις τους αφού δεν είχαν τις κατάλληλες ημέρες προετοιμασίας για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Στο 36΄ ο Αιγινιακός άνοιξε το σκορ όταν ο Τριανταφυλλίδης πάσαρε στο σωστό χρόνο την μπάλα στον Αλμύρα και ο τελευταίος με ωραίο σουτ από πλάγια δεξιά έγραψε το 0-1.

Στο 90+ ο Μαργαρίτης εκτέλεσε φάουλ έξω απο την περιοχή, ο Τοπαλίδης απέκρουσε χωρίς να μπορέσει να μπλοκάρει και ο επερχόμενος Δήμος ισοφάρισε σε 1-1.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση και στο 96΄ο Κατσάρας με σουτ μέσα απο την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΓΑΣ κάνοντας το 2-1.

Στο 105΄οι γηπεδούχοι τριπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κατσάρα να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ όταν κέρδισε στον αέρα τη μονομαχία με τον αντίπαλο του και με κεφαλιά έκανε το 3-1.

Διαιτητής ο Λαφατζής με βοηθούς τους Βασιλειάδη και Φωτιάδου.

ΓΑΣ Σβορώνου (Σωτήρης Ζιώγας): Παπανικολάου, Βούλγαρης (λ.τ. 45΄Δήμος), Σαμαλής, Τσιτλακίδης (65΄ Αβριωνίδης), Σκαμπαρδώνης, Παπαδόπουλος, Μυστρίδης, Δαλαμήτρας, Κατσάρας, Μαργαρίτης, Παναγιωτίδης

Αγινιακός (Ηλίας Μπαζάκος): Τοπαλίδης, PUDANI, Γκαράτζιας, Κρυπας, Παντζιάλας, Ίντος, Ναρίνογλου (λ.τ. 57΄Μουρατίδης), Τριανταφυλλίδης (Παπάς), Χουσεΐνογλου, Τοπαλίδης Μ., Αλμύρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου