STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Αιγινιακός-Λαμία 0-0 Ήταν καλύτερος και μπορούσε τη νίκη

Καλύτερος ο Αιγινιακός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τη Λαμία στο "Ιωάννης Παραλυκίδης" του Αιγινίου, δε κατάφερε να σκοράρει κι έτσι έμεινε με τον βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο τέταρτο αλλά απο εκεί και μετά υπήρχε μόνο ο Αιγινιακός στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, εκ των οποίων οι σπουδαιότερες ήταν οι παρακάτω:

Στο 10΄ μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά Ζγκούρι στο πρώτο δοκάρι και να γλιτώνει την εστία του ο Πίτκας

Στο 33΄ο Γκούρτσας σούταρε στο δεξία κάθετο δοκάρι της Λαμίας, με τη μπάλα νωρίτερα να περνάει από τον Φασίδη που δε μπόρεσε να τη βρεί και να τη σπρώξει απλά στα δίχτυα.

Στο 42΄ο Φασίδης την ευκαιρία του αγώνα όταν απο ευνοϊκή θέση και μόνος του μπροστά στον Πίτκα, σούταρε ψηλά άουτ.

2η κίτρινη στον Ζγκούρι στις καθυστερήσεις και σημαντική απώλεια για την ομάδα της Πιερίας στο επόμενο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Διαιτητής ο Κουμπαράκης με  βοηθούς τους Δημητριάδη και Μιναδάκη

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πσαλίδης, Πατράλης, Ζούρκος90+ Ρατκο), Γκατζολάρι (70΄Ονουάτσι), Φασίδης (85΄Ραγκέλοφ), Ζγκούρι, Γκούρτσας

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου (46΄Πενταβράκης), Βάλιος, Αναστασιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Μπουλούμης ( 70΄Πατσαρούχας), Βασιλόγιαννης, Τσούκαλος(46΄Καραγιάννης), Βάντερσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου