STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Αιγινιακός-Άρης 0-3 στο κύπελλο

Ήττα για τον Αιγινιακό απο τον Άρη στο παιχνίδι κυπέλλου (1η αγωνιστική) που διεξήχθη στη Βέροια. Η ομάδα της Πιερίας παίζοντας μακριά απο την φυσική της έδρα ήταν νωθρή στο πρώτο μέρος αλλά κυριάρχησε στην επανάληψη.

Παρόλα αυτά δεν απέφυγε την ήττα απο την ομάδα της Θεσσαλονίκης που σε αντίθεση με τον Αιγινιακό, αξιοποίησε τις ευκαιρίες της.

Έπειτα από ατομική ενέργειά του οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Καπνίδη, λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου (19’).

 Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Άρης ζορίστηκε περισσότερο όμως ο Μιλούνοβιτς έκανε το 2-0 στο 71’, ύστερα από πάσα του Μπαργκάν, κι έδιωξε το άγχος.

Το τελικό σκορ έγραψε ο ίδιος παίκτης στο 83ο λεπτό.

Πλέον η προσοχή του Περικλή Αμανατίδη και των ποδοσφαιριστών του, επικεντρώνεται στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος που ξεκινάει την Κυριακή και την ομάδα της Λαμίας με την οποία θα αγωνισθεί ο Αιγινιακός στην πρεμιέρα την Δευτέρα.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αμανατίδης): Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Ζγκούρη, Γκατσολάρι, Παπουτσογιαννόπουλος, Ζούρκος, Πασαλίδης, Γκούρτσας, Φασίδης, Πατράλης.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας, Ανάκογλου, Τάτος, Ντούνης, Μιλούνοβιτς, Καπνίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου