STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Αιγινιακός-Πανθρακικός 2-1 Ζγκούρι και Γιαζιτζόγλου (πεν.) τα γκολ

Καλύτερος ο Αιγινιακός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Πανθρακικό, πήρε δίκαια το τρίποντο κερδίζοντας με 2-1 την καλή ομάδα της Θράκης στο Ιωάννης Παραλυκίδης.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μετά το 2-0 για την ισοφάριση αλλά έπεσαν επάνω σε έναν αποφασισμένο για τη νίκη Αιγινιακό κι έτσι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 2-1.

Το 1-0 έακνε με ωραία κεφαλιά ο Ζγκούρι μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Γκατσολάρι στο 36΄και με την έναρξη του 2ου μέρους ο Γιαζιτζόγλου διπλασίασε τα τέρματα του Αιγινιακού με ωραία εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Φασίδης όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της ομάδας της Κομοτηνής.

Ο Πανθρακικός που είχε δοκάρι με τον Γαβριηλίδη στο πρώτο μέρος, κατάφερε να μειώσει με γκολ του Χαλκιαδάκη μετά απο πάσα του Κουτσίδη στο 67΄.

Διαιτητής ήταν ο Λυμπούδης με βοηθούς τους Αϊναλή και Δημόπουλο ενώ 4ος ήταν ο Σημαιάκης.

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Γκατσολάρι (66' Μουκίδης), Φασίδης (91' Κυζιρίδης), Ζγκούρη (79' Ονουάτσι), Γκούρτσας.

Πανθρακικός (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός (54' Χαλκιαδάκης), Ρουσσάκης (86' Μπακατώρος), Πετρούσης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Μήλιος (54' Κουτσίδης), Κάρδαρης, Ρομπέρ, Νικόλτσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου