STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Φιλική ισοπαλία 2-2 στην Κατερίνη με τον Διαγόρα

Πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο για τον Αιγινιακό στην Κατερίνη, όπου και προηγήθηκε με 0-2 επί του πρωτοπόρου του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας Διαγόρα Σεβαστής, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και δείχνοντας έτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της  Football League.

Στο 15΄ο Ζούρκος άνοιξε το σκορ με σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 34΄με τον ίδιο τρόπο ο Φασίδης θα διπλασιάσει τα τέρματα του Αιγινιακού.

Ο Περικλής Αμανατίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του στην επανάληψη. Ο Διαγόρας αξιοποίησε τις ευκαιρίες του και αρχικά μείωσε με εύστοχο πέναλτι του Καλουσίδη, για να ισοφαρίσει τελικά ο Καράμπελας στο 75΄.

Διαιτητής ήταν ο Συμεωνίδης με βοηθούς τους Ζέρβα και Μηνούδη

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λαγδάρης, Δημητρίου, Τερζής, Καρατζάογλου, Τσαγκαράκης, Δεμηρτζόγλου, Σαμανίδης, Βασίλιεβιτς, Μπενίσκος

Στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας αγωνίσθηκε με τους Ίτσιο, Τάχο, Σαμανίδη (70΄Χατζηκωνσταντίνου), Αβραμίδης, Καλουσίδης, Κουντουριώτης (65΄λ.τ. Σιδηρόπουλος), Τσιώμης, Κούμπουλα, Μυλωνάς, Καράμπελας, Ρένια.

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος (30΄Καραγκιόζης), Παπουτσογιαννόπουλος (65΄Παπαδόπουλος)Γιαζιτζόγλου (65΄Τοπαλίδης), Λιόλιος (65΄Παντεκίδης), Πασαλίδης (45΄Καρακώστας), Πατράλης, Ζούρκος (45΄Γκατζολάρι), Κυζιρίδης (45΄Μουκίδης), Φασίδης (45΄Ραγκέλοφ), Γκούρτσας (45΄Ονουάτσι), Ζγκούρι (45΄Ποσίνκοβιτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου