STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ο Δημήτρης Γκούρτσας στο Libero FM

Για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League:
Επιτέλους ξεκινήσαμε. Είναι αρκετά δύσκολο το να κάνεις 2 και 3 μήνες προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια. Από την αρχή προσπαθούμε, όπως και όλες οι ομάδες, να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει στους τόσους μήνες προετοιμασίας.

Για το αν τίθεται θέμα αγωνιστικού ρυθμού στις ομάδες:
Νομίζω πως στα πρώτα παιχνίδια όλες οι ομάδες θα έχουν έλειψη ρυθμού και η ποιότητα και το θέαμα δεν θα είναι αυτό που θα δούμε στην συνέχεια. Φέτος υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν πολύ υψηλότερο επίπεδο για αυτή βτην κατηγορία.

Για τα στραβοπατήματα των «φαβορί» της κατηγορίας στην πρώτη αγωνιστική:
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι οι ομάδες που ξεκίνησαν ως φαβορί για την πεντάδα ή την άνοδο, αν εξαιρέσουμε τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος κέρδισε και εκείνος στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όλες στραβοπάτησαν. Έτσι πιστεύω πως δεν θα είναι για καμία ομάδα εύκολο το πρωτάθλημα, ακόμη και για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο γιατί έχουμε να κάνουμε με μια δύσκολη και δυνατή κατηγορία, στην οποία η ποιότητα και η εξυπνάδα ορισμένων ποδοσφαιριστών δεν αρκεί. Χρειάζεται να παλέψεις για να τα καταφέρεις.



Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΡΗ:
Θα είναι μία διαφορετική αναμέτρηση από εκείνη του κυπέλλου. Σε εκείνο το παιχνίδι δεν είχαμε, όπως και ο ΑΡΗΣ, τα πατήματα που θα θέλαμε. Έχουμε παίξει ήδη ένα παιχνίδι και πιστεύω πως θα είναι διαφορετικό. Ας μην ξεχνάμε πως αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι του ΑΡΗ στην έδρα του.

Για εμάς δεν παίζει κάποιο ρόλο το στραβοπάτημα του ΑΡΗ. Είτε κέρδιζε είτε έχανε η προσέγγιση μας θα ήταν ίδια. Πρόκειται για μία τεράστια ομάδα, που δεν είναι για την Β Εθνική. Τον ΑΡΗ τον χρειάζεται η Superleague.
Έχουμε έτσι μία εικόνα από το παιχνίδι του κυπέλλου, όπου πιστεύω πως παρόλο το 3-0 η ομάδα μας στάθηκε αρκετά καλά. Χάσαμε από κάποια λάθη, που όταν έχεις αντιπάλους με τέτοια ποιότητα είναι σίγουρο πως θα τα πληρώσεις. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, πιστεύω πως θα είναι το δυσκολότερο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς, μέσα στο γήπεδο του ΑΡΗ, όπου ξέρουμε τι μας περιμένει και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή.

Για το αν ξεχωρίζει κάποιους παίκτες από τον ΑΡΗ:
Δεν είναι σωστό το να επικεντρώνεσαι κάπου, σε 1-2 ποδοσφαιριστές. Ο ΑΡΗΣ έχει παίκτες που δεν είναι για αυτη την κατηγορία. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, ξέρουμε τα ατού του ΑΡΗ, γνωρίζουμε τους παίκτες του και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είτε είναι ο Τζιμπούρ, είτε ο Ίλιτς, είτε ο Καπνίδης, ο οποίος έβαλε και αρκετά γκολ πέρσι, νομίζω οτι θα είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι.

Για το αν ξεχωρίζει κάποια από τις ομάδες της Football League:
Νομίζω πως είναι αρκετά νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο, έχουμε παίξει μόλις ένα παιχνίδι. Πάντως πιστεύω πως θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις. Δεν θα είναι εύκολο για καμία ομάδα να ανέβει στην Superleague. Θα πρέπει να παλέψουν όλοι, γιατι είναι όπως είπαμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

Για τον στόχο του Αιγινιακού, καθώς και για τους προσωπικούς στόχους της φετινή σεζόν:
Ο στόχος για φέτος είναι η γρήγορη σωτηρία της ομάδας και απο εκεί και πέρα όσο ψηλότερα γίνεται. Προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα με τις εμφανίσεις μου, και να πετύχω αρκετά γκολ ώστε να σωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου