STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Κισσαμικός-Αιγινιακός 1-0

Άξιζε κάτι καλύτερο ο Αιγινιακός απο την ήττα με 1-0 στο Μάλεμε των Χανίων της Κρήτης απο τον Κισσαμικό, αφού η ομάδα της Πιερίας δημιούργησε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί, δε τα κατάφερε, αντί αυτού δέχθηκε το γκολ 30 περίπου λεπτά πρίν τη λήξη του παιχνιδιού και έφυγε χωρίς βαθμό απο το νησί.

Ο Αιγινιακός μπορεί να έπαιζε με ελλείψεις στην Κρήτη αλλά ήταν πιο επικίνδυνος απο τους γηπεδούχους, πλήρωσε όμως την ...αφλογιστία του μπροστά  στην εστία του Λαζαρίδη αφού είχε χάσει νωρίτερα  και συγκεκριμένα στο 36' την μεγάλη ευκαιρία με τον Ζγκούρη που δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον έμπειρο γκολκίπερ του Κισσαμικού.

 Κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως ο Κισσαμικός πήρε το προβάδισμα και ενώ νωρίτερα ο Ζγκούρη είχε χάσει νέα ευκαιρία για να προηγηθεί η ομάδα της Πιερίας.
Στο 57' οι Κρητικοί έκαναν την κομπίνα με εκτέλεση φάουλ και ο Τσερκέζος έπειτα από ασίστ του Μαρτίνεθ νίκησε τον Τόλιο.

Διαιτητής: Ντάουλας (Αθηνών)
Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Ν' Γκουέμ, Βλάχος (81' Τιάγκο Σίλβα), Μαρτίνεθ (87' Σταθάκης), Θέος (72' Μάντζης), Μίλιτς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Μουκίδης (72' Κυζιρίδης), Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Φασίδης, Ονουάτσι (72' Γκατσολάρι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου