STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Αιγινιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-4

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού επικράτησε 4-1 του Αιγινιακού στο Ιωάννης Παραλυκιδης του Αιγινίου.


Ο Ιγκλέσιας με καρφωτή κεφαλιά σε κόρνερ του Καλτσά έγραψε το 0-1, ωστόσο τα διαδοχικά λάθη των Αθανασιάδη (στο ντεμπούτο του στους Αρκάδες) και Μπέρτου στο 11′, έδωσαν την ευκαιρία στον Γκούρτσα να ισοφαρίσει σε 1-1.
Ο Τσιλιανίδης σκόραρε στο 31′, μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια στην οποία συμμετείχαν οι Ιγκλέσιας, Μάσα και Καλτσάς.
Το 1-3 έγινε με ατομική ενέργεια του Μάσα στο 55′ με το τελικό σκορ να διαμορφώνει ο Στανισάβλιεβιτς στο 88′ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Συνθέσεις

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου (72′ Παντεκίδης), Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Καρακώστας (43′ Μουκίδης), Ρανγκέλοφ (60′ Κυζιρίδης), Ζούρκος, Ζγκούρι, Γκούρτσας.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αστέρας: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Μπέρτος, Χαμντανί, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς (63′ Γιαννούλης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (58′ Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (46′ Φαρίνια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου