STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Σπάρτη-Αιγινιακός 3-2 Καλή εμφάνιση, άδικη ήττα

Διαφήμιση για το ποδόσφαιρο ήταν το χθεσινό-δραματικό-παιχνίδι της Σπάρτης με τον πολύ καλό Αιγινιακό. Η Λακωνική ομάδα, κέρδισε με 3-2, αφού χρειάστηκε να «γυρίσει» το σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η ομάδα της Σπάρτης, προηγήθηκε απ’ τα… αποδυτήρια με τέρμα που σημείωσε με κεφαλιά ο Γιαννίτσης, ύστερα από κόρνερ του Μπουντόπουλου.

Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας, κατάφερε, σταδιακά, να επανέλθει και να σκοράρει δις (ένα γκολ ανά ημίχρονο).
Στο 29′, ο Αιγινιακός με πλασέ του Ζούρκου έφτασε στο 1-1, με το αποτέλεσμα αυτό να είναι και το τελικό του πρώτου μέρους.

Ο… χαμός έγινε στην επανάληψη. Ενώ η Σπάρτη απείλησε στο 52′ και στο 54′, ο Αιγινιακός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 55′, ο Ζούρκος βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Πατράλη κι αυτός από κοντά με πλασέ έκανε το 1-2.

Και ενώ, τα πράγματα έδειχναν… διπλό, στο 80ο λεπτό, ο Γιώργος Μπουντόπουλος, με όμορφο τρόπο ισοφάρισε το παιχνίδι και αφού είχε προηγηθεί άψογη συνεργασία σε επιθετική δράση της ομάδας.
Τρία λεπτά αργότερα και με το…"μομέντουμ" υπέρ των γηπεδούχων, ο έμπειρος Ηλίας Αναστασάκος, έγραψε το τελικό 3-2, μέσα σε γενική αποθέωση και αφού είχε εκδηλωθεί σωστή επιθετική πρωτοβουλία.
Το σκορ είχε «γυρίσει» για 2η φορά.

Ήταν μία σπουδαία νίκη για τους γηπεδούχους. Ήταν η πρώτη ήττα του καλού Αιγινιακού, που έχασε το παιχνίδι μέσα απ’ τα… χέρια του.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Kραβάριτης, Κατσίκης (46’ Ν. Αρσενίεβιτς), Καρτσαμπάς, Γκαλίτσιος (60’ Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Ηλιόπουλος (72' Bελλίνης), Μπουντόπουλος, Αναστασάκος.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσιαγιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Γκούρτσας, Ζγκούρι, Μουκίδης (77' Κυζιρίδης), Φασίδης (65’ Ονουάτσι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου