STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Αιγινιακός-Καλλονή 0-0

Μπορεί να έπαιξε μπαλάρα, να ήταν νικητής στις περισσότερες μονομαχίες των αμυντικών του παικτών και να δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πάρει ένα σημαντικό και εύκολο τρίποντο σύμφωνα με την απόδοση του στο παιχνίδι με την Καλλονή ο Αιγινιακός, δεν κατάφερε όμως να σκοράρει και έμεινε έτσι στο 0-0 με τη νησιώτικη ομάδα που σώθηκε κυριολεκτικά απο την πολύ καλύτερη του ομάδα της Πιερίας και πήρε και έναν εκτός έδρας πολύτιμο βαθμό.

Οι ποδοσφαιριστές του Περικλή Αμανατίδη ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση τα πρώτα πεντάλεπτα-δεκάλεπτα των δυο ημιχρόνων που οι φιλοξενούμενοι "μπήκαν" καλύτερα στο γήπεδο.

Στις κυριότερες φάσεις του αγώνα:

Στο 28΄ο Αιγινιακός θα χάσει τη μεγάλη ευκαιρία όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Γκατσολάρι ο Γιαζιτζόγλου θα κάνει το δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω και να καταλήγει κόρνερ αφού βρήκε στα σώματα παικτών της Καλλονής.
Στο 40΄ο Ζγκούρι έχασε την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ όταν από πάσα του Γκατζολάρι βγήκε μόνος του απέναντι στον Μανιάτη αλλά καθυστέρησε να πλασάρει με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
Στο 47΄καλό δυνατό σουτ του Ζούρκου θα περάσει πάνω από τα δοκάρια του Ταΐρη.
Στο 50΄ο Γκατζολάρι έβγαλε πολύ ωραία σέντρα στον Ζγκούρι που βρήκε λίγο την μπάλα αλλά μπλόκαρε ο Ταΐρης.

Στο 58΄ ωραία σέντρα ο Ζούρκος και καλή δυνατή κεφαλιά του Ζγκούρι με τη μπάλα να καταλήγει με τη βοήθεια του Ταΐρη στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της νησιώτικης ομάδας.
Στο 60΄φοβερή απόκρουση του Ταΐρη σε κεφαλιά του Γκατσολάρι μετά από σέντρα του Ζγκούρι.
Στο 67΄ εξαιρετική πάσα του Πατράλη στον Γιαζιτζόγλου με τον τελευταίο να σουτάρει δυνατά και τον τερματοφύλακα της Καλλονής να κρατάει και πάλι το μηδέν για την ομάδα του.

Διαιτητής ο Θεοδωρόπουλος με βοηθούς τους Παπατρίτσο και Στεφανή

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιγινιακός (Περικλής Αμαντίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Ζούρκος (86΄Καρακώστας), Πατράλης, Γκατσολάρι, Φασίδης (81΄Παπαδόπουλος), Ζγκούρι, Ραγκέλοφ (72΄Μουκίδης)

ΑΕΛ Καλλονής (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης (44΄λ.τ. Ταΐρης), Σάβας, Αποστόλου, Ζουλιώτης, Ευγγελιδάκης, Αγριμάκης, Γιούκαρης, Γιώργου, Ντα Σίλβα, Φράγκος (81΄Ποζατζίδης), Σοφιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου