STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Αιγινιακός-Καλλιθέα 1-2

Πολύ καλός ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος ο Αιγινιακός, δεν κατάφερε για μια ακόμη φορά να μετουσιώσει την υπεροχή του και ηττήθηκε με 1-2 στο Αιγίνιο απο την Καλλιθέα.
Το αποτέλεσμα σαφώς και αδικεί τους γηπεδούχους που μπορεί να πέτυχαν μόνο ένα τέρμα αλλά έφτιαξαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες πληρώνοντας στο τέλος ακριβά τη δυστοκία τους.
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι όταν στο 19΄ο Γουόρντεν πλάσαρε μέσα απο την περιοχή τον Τόλιο με τον Αιγινιακό να φέρνει στα ίσια το παιχνίδι στο 39΄με τον Ζγκούρι που εκμεταλλεύτηκε όμορφη ενέργεια και σέντρα του Ζούρκου.

Στο 83΄ο Σταματάκος "πάγωσε" το Ιωάννης Παραλυκίδης όταν μπήκε στην περιοχή μετά απο μια κούρσα η οποία ξεκίνησε απο το κέντρο και κατάφερε με πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 1-2.

Διαιτητής ο Ζούγρας, με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Δεμερτζή.

Αιγινιακός Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλο (87΄Τοπαλίδης)ς, Πασαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρι, Γκατσολάρι, Ραγκέλοφ (59΄Παπαδόπουλος), Μπουρντυοζάν

Καλλιθέα: Σταυριανός, Συριόπουλος, Τσώνης, Σταμόπουλος, Γκίνη,  Τσίπρας, Μπέλης, Σμυρλής (71΄Ηλιάδης), Γουόρντεν (58΄Κρεββατάς), Σταματάκος (90+ Τοπάλι), Πάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου