STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Αιγινιακός-Τρίκαλα 2-2

Ήταν καλύτερος Αιγινιακός στο πρώτο μέρος, έβαλε δυο γκολ και έχασε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα. Του στοίχισε όμως η κόκκινη του Φασίδη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι αφού αρχικά δέχθηκε γκολ απο την ομάδα των Τρικάλων η οποία μείωσε στο σκορ, στο τέλος ισοφαρίστηκε σε 2-2 απο τους Θεσσαλούς που κατάφερνα να πάρουν τον βαθμό στο Αιγίνιο.

 Στο 14΄από  φάουλ του Ζούρκου ο Ζγκούρη με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ για τον Αιγινιακό και στο 32΄όμως ο Γκατσολάρι θα εκμεταλλευτεί λάθος του Σιδεράκη και  θα κάνει το 2-0.



Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν με τον Γιαννιτσάνη λίγο πρίν τη λήξη του πρώτου μέρους σε μια "περίεργη" φάση και θα ισοφαρίσουν με πέναλτι που κέρδισε στο 78΄ο Μαρουκάκης και αμφισβήτησαν με τις διαμαρτυρίες τους οι γηπεδούχοι, και μετέτρεψε σε γκολ και πάλι ο σκόρερ του 1ου τέρματος Γιαννιτσάνης.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Μωυσιάδης (Γρεβενών)
4ος: Τσετσίλας (Γρεβενών)

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης Λιόλιος, Πατράλης,  Ζούρκος (85΄Μουκίδης), Ζγκούρη, Φασίδης, Γκατσολάρι (90΄Μουκίδης), Ραγκέλοφ (73΄Τοπαλίδης Σάβ.)

ΑΟ Τρίκαλα (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης (46΄Καμπλιώνης), Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Λεάνδρο (60΄Στεβάνοβιτς), Μουμίν, Καρίκι, Γιαννιτσάνης, Μπαϊκαρά, Κουσκαουνάς,  Μαρουκάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου