STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Χανιά-Αιγινιακός 3-2

Ήττα στα Χανιά για τον Αιγινιακό με 3-2 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη ήταν για μια ακόμη φορά πολύ καλή στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκε με 1-2, αλλά μέσα σε 3 λεπτάτο παιχνίδι γύρισε για τους Κρητικούς σε δυο φάσεις κι έτσι χάθηκε η δυνατότητα να γυρίσει στην Πιερία με βαθμό ή βαθμούς.

Ο Αποστολόπουλος στο 8' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μετά από απόκρουση του Τόλιου για να ισοφαρίσει ο Ζούρκος με σουτ στο 22΄. Κι αφού έληξε με αυτό το σκορ το πρώτο μέρος,  στο 53' ο Ρανγκέλοφ έπειτα από σέντρα νίκησε με σουτ τον Αθανασίου κάνοντας το 1-2.

 Ο νεοεισελθών Γεωργακόπουλος στο 73' ισοφάρισε και τρία λεπτά μετά έπειτα από φάση διαρκείας ο Αποστολόπουλος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στον ΑΟΧ με 3-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Μαυρουδής (Ηρακλείου)

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (58' Γεωργακόπουλος), Βαρούχας (58' Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Σταματής (90'+1' Κοζάκης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Πατράλης, Παντεκίδης, Πασαλίδης, Ζούρκος (81' Σκραπάρας), Γκατσολάρι, Ζγκούρη (71' Παπαδόπουλος), Ρανγκέλοφ, Μπουρντουζάν (71' Μουκίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου