STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Λαμία-Αιγινιακός 2-1

Για μια ακόμη αγωνιστική ανταγωνιστικός και επικύνδινος ο Αιγινιακός σε εκτός έδρας παιχνίδι του, δυσκόλεψε ακόμη και την ισχυρή και πρωτοπόρο Λαμία στο γήπεδο της, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στο παιχνίδι και λίγο πρίν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο, ο Βάτερσον με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του κάνοντας το 1-0.

Ο Τζόκιτς στο 31΄έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 68΄η ομάδα της Πιερίας κατάφερε να μειώσει το σκορ και να μπεί στο παιχνίδι, όταν απο πάσα του Ζγκούρη, ο Γκατζολάρι θα κάνει το 2-1.

Ο Αιγινιακός συνέχισε μέχρι το τέλος να είναι απειλητικός για την εστία του Πίτκα, προβλημάτισε τους γηπεδούχους αλλά τελικά έφυγε και απο αυτό το παιχνίδι χωρίς να καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ρότσα (87’ Αυγενικού), Τζόκιτς, Όμο, Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (79’ Καραγιάννης), Ντουρμισάι (77’ Τσούκαλος).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Λιόλιος, Παντεκίδης, Γιαζιτζόγλου (70’ Παπουτσογιαννόπουλος), Τοπαλίδης, Μήλιος, Γιοσανγκίμ (83’ Κυριλλίδης), Μουκίδης, Γκατσολάρι, Σκραπάρας (63’ Ζγκούρη), Φασίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου