STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Δηλώσεις Γιάννη Βλάχου για την ισοπαλία στο Αίγιο

«Ευχαριστούμε τον Παναιγιάλειο για τη φιλοξενία, τον κύριο Ρέλλα με τον οποίο έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις και την οικογένεια του Παναιγιαλείου. Ήρθαμε εδώ για να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα restart στη φετινή χρονιά.

Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές σταθήκαμε καλά χωρίς να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο ακολουθήσαμε το πλάνο αρκετά καλά. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτό. Εκμεταλλευτήκαμε κάποιους χώρους στο επιθετικό τρίτο και σε μία από αυτές τις φάσεις πετύχαμε το γκολ.

Έχω την αίσθηση ότι το δικαιούμασταν με την έως τότε εικόνα του παιχνιδιού. Έχω δει παιχνίδια στο Αίγιο και είναι λίγες οι ομάδες που μπορούν να σταθούν απέναντι στον Παναιγιάλειο όπως σταθήκαμε εμείς στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο παρουσιάσαμε αυτή την εικόνα που, σίγουρα, δεν μας αρέσει. Ανέβασε και ο Παναιγιάλειος την απόδοσή του.

Τα παιδιά μπήκαν με πολύ περισσότερη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ εμείς δεν ήμασταν τόσο καλά. Είναι ένα θέμα που πρέπει να το κοιτάξουμε, γιατί μας προβλημάτισε έντονα. Δεν μπορέσαμε να έχουμε ούτε κατά το ήμισυ την εικόνα του πρώτου μέρους. Δεν βγάλαμε την πίεση που θέλαμε στον Καζναφέρη και τον Μπούζα στο κέντρο.
Έτσι, είχε αρκετή ώρα τη μπάλα ο Παναιγιάλειος και μας πίεσε. Δεχτήκαμε το γκολ. Περιμέναμε αντίδραση, αλλά από την ομάδα μας δεν την είδαμε. Για μια ομάδα που προερχέται από αυτό το σερί, το γεγονός ότι κρατήσαμε τον πόντο ως το τέλος είναι πολύ θετικό. Εδώ έχουν χάσει ομάδες με πολύ μεγαλύτερους στόχους από εμάς. Πιστεύω ότι είναι ένα καλό restart».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου