STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Δηλώσεις Γιάννη Βλάχου-Βασίλη Λιόλιου για το παιχνίδι στο Μενίδι

«Για μας το παιχνίδι χάθηκε στο πρώτο μέρος, εκεί όπου σταθήκαμε αρκετά καλά στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε φάσεις, πετύχαμε ένα γκολ και είχαμε τις φάσεις για να σκοράρουμε τουλάχιστον μία φορά ακόμα. Μία ιδιαίτερη στιγμή, αυτή του πέναλτι έγινε το 2-2. Αν και δεν είμαι σίγουρος 100% ότι ήταν πέναλτι.


Η ομάδα έχει συγκεκριμένο θέμα. Έχει δεχθεί το 70% των γκολ στο δεύτερο μέρος. Κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα. Υπήρχαν στιγμές που ο αντίπαλος στο δεύτερο μέρος έδειξε μία ταχύτητα πιο πάνω από εμάς. Το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να βγάλουμε αντίδραση και αυτό μας προβληματίζει, σε συνδυασμό με την μέτρια εικόνα του δευτέρου μέρους».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Βασίλης Λιόλιος:
«Είχαμε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Κρατάμε μόνο τα πρώτα 20 λεπτά, όταν και είχαμε κατοχή και καλή εικόνα στον κακό αγωνιστικό χώρο. Στην συνέχεια το ματς δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και μετά το 60’ δεχόμαστε συνέχεια γκολ. Θα ανακάμψουμε. Είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου