STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιγινιακός 2-1

Άν και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Φασίδη το γκολ που δέχθηκε ο Αιγινιακός στην Καρδίτσα, δεν ήταν σταθερός στην απόδοση του και γνώρισε την ήττα με 2-1 απο την τοπική Αναγέννηση.

Ο Τσόπελας έκανε τη σέντρα και ο Τσιλούλης με σουτ νίκησε τον Τόλιο για το 1-0. Στο 5' οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει ευκαιρία με τον Παπουτσογιαννόπουλο και μετά το τέρμα που δέχτηκαν, δεν δημιούργησαν τη μεγάλη φάση. Ωστόσο, ο τεχνικός, Γιάννης Βλάχος ρίσκαρε, περνώντας στον αγώνα τον Μπουρντουζάν.



Η ισοφάριση για την ομάδα της βόρειας Πιερίας ήρθε σε κομβικό σημείο, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 51'. Ο Γιαζιτζόγλου σε μία από τις πολλές σέντρες του βρήκε τον Φασίδη και εκείνος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Η θεσσαλική ομάδα έβγαλε αντίδραση και οκτώ λεπτά αργότερα πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Αυτή τη φορά ήταν ο Δημόπουλος που σέντραρε και ο Ντιατά με κεφαλιά νίκησε τον Τόλιο.

Πλέον η προσοχή επικεντρώνεται στον επόμενο δύσκολο αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (56' Σμίλτος), Χαλκιαδάκης (70' Καραγιάννης), Τσιλούλης, Ντιατά, Μπιτέλης, Κρητικός (77' Ντάνκουα).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Πατράλης, Γιοσανγκίμ (46' Μουκίδης), Ζούρκος, Γκατσολάρι (36' Μπουρντουζάν), Ζγκούρη, Φασίδης (75' Μήλιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου