STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Αιγινιακός-Κισσαμικός 2-0

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε επι του Κισσαμικού στο Ιωάννης Παραλυκίδης ο Αιγινιακός, που εκμεταλλεύθηκε την ανωτερότητα και τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, πέτυχε δυο γκολ και "ανάσανε" βαθμολογικά για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Γιάννη Βλάχου ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να είχε πετύχει και περισσότερα τέρματα απέναντι στους Κρητικούς, που επίσης έδειξαν πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα.

Ο Ζούρκος στο 36΄θα ανοίξει το σκορ στο Αιγίνιο όταν η πίσεση του στον Τσερκέζο θα αποδόσει καρπούς και αφού κλέψει την μπάλα θα πλασάρει δυνατά από πλάγια αριστερά ανοίγοντας το σκορ για τον Αιγινιακό.



Στο 81΄ ο Μπουρντουζάν θα βγάλει όμορφη σέντρα απο αριστερά, στην πορεία της μπάλας θα πεταχτεί στο 2ο δοκάρι ο Τσολακίδης και με κοντινό πλασέ θα κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Ο σκόρερ θα δεί και την κίτρινη κάρτα γιατί στους πανηγυρισμούς θα βγάλει τη φανέλα του.

Διαιτητής ο Γρατσάνης

Αιγινιακός: Τόλιος, Τσολακίδης (86 Σκραπάρας), Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος (77΄Γκατσολάρι), Μουκίδης, Φασίδης (70΄Παπαουτσογιαννόπουλος), Ζγκούρη, Μπουρντουζάν

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Μαρτίνεζ,  Μπουγαΐδης (70΄Μάντζης), Κίκε (46΄Νικόλτσης), Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Μίλιτς, Γκούμας, Στογιάνοφ (77΄Θέος), Παντελάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου