STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Δηλώσεις Γιάννη Βλάχου για τη νίκη στην Καλλιθέα

Πετύχαμε μία τεράστια νίκη, ίσως η πιο μεγάλη νίκη της χρονιάς στο ματς της χρονιάς για εμάς και για την Καλλιθέα. Καταφέραμε και απορροφήσαμε την αρχική πίεση του αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο, η οποία ήταν αρκετά έντονη, ήταν κάτι που περιμέναμε. Την αντιμετωπίσαμε χωρίς να κινδυνεύσουμε ιδιαίτερα, νομίζω  είχαμε πολύ καλή τακτική συμπεριφορά. Κύλησε το πλάνο, όπως  θέλαμε να κυλήσει. Δεν γίναμε καθόλου επικίνδυνοι στο πρώτο ημίχρονο. Το είχαμε δουλέψει, γιατί ο στόχος μας δεν ήταν μόνο η ισοπαλία, θέλαμε να βρούμε τρόπο για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Η Καλλιθέα μπήκε καλά, έβγαλε ενέργεια, αλλά ήταν σίγουρα κάτι το οποίο δεν μπορούσε να συνεχιστεί σε όλο το παιχνίδι. Κάτι το οποίο το περιμέναμε, το καταλαβαίναμε και όσο περνούσε η ώρα θα έπρεπε να πάρει περισσότερο ρίσκο, γιατί δεν ήταν ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε και εμείς τις στιγμές και ήταν αρκετές. Καταφέραμε να μην κινδυνεύσουμε και να τους κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας και να βρούμε τις στιγμές και με τις αλλαγές και να δώσουμε ταχύτητα και φρεσκάδα. Ήμασταν τυχεροί, ο Μπόγκνταν σε μία από αυτές τις στιγμές ευτύχησε να πετύχει το γκολ που μας δίνει 3 βαθμούς, που δεν είναι απλά τρεις βαθμοί, γιατί είναι κόντρα σε έναν άμεσο ανταγωνιστή μας και σίγουρα σε αυτές τις περιπτώσεις οι βαθμοί είναι 6.



Δεν έχει τελειώσει τίποτα απολύτως και θα είναι τεράστιο λάθος μας αν νομίζουμε ότι έχουμε τελειώσει με την υπόθεση σωτηρία. Σίγουρα είμαστε πολύ καλά πλέον βαθμολογικά, βάλαμε και άλλες ομάδες κάτω από εμάς, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Χρειαζόμαστε ακόμη 5 βαθμούς, ίσως και 6 για να πούμε ότι σώσαμε την κατηγορία. Εύχομαι στην Καλλιθέα να βρει τον δρόμο της και για την ιστορία και για τον  κόσμο και για το πολύ καλό γήπεδο, χαρήκαμε που θα παίζαμε σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο.

Είχαμε στο μυαλό μας δεν περιμέναμε ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία στο 95, η τεράστια αυτή ευκαιρία. Σίγουρα με αυτόν τον τρόπο, η διαφορά με την Καλλιθέα δεν θα ήταν επτά, αλλά θα ήταν 8 βαθμοί. Δεν έγινε, τουλάχιστον δεν χάνουμε και την ισοβαθμία, ελπίζω να μην φθάσουμε ως εκεί. Είναι 7 οι βαθμοί της διαφοράς,  πρέπει να διατηρήσουμε τη διαφορά, να είμαστε σοβαροί και δεν πρέπει να νομίζουμε ότι τελείωσε τίποτα, όπως δεν είχε τελειώσει όταν ήμασταν στο – 7.  Όπως και τώρα που είμαστε στο + 7, δεν έχει τελειώσει τίποτα, αν νομίζουμε ότι έγινε αυτό θα έχουμε πρόβλημα και πρώτος υπεύθυνος θα είμαι εγώ».

Μετά την ήττα της Καλλιθέας και της Ελευσίνας πιθανόν να είναι χαμηλότερα. Πρέπει αυτές οι δύο ομάδες να κάνουν 4 νίκες στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια για να φθάσουν εκεί. Είναι λίγο δύσκολο. Είχαμε βάλει όριο τους 35 με 36. Αν το αποτέλεσμα σήμερα ήταν αντίθετο , θα ήταν εκεί. Για να είμαστε όμως σίγουροι θα πρέπει εμείς να φθάσουμε τους 35.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου