STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Καλλιθέα-Αιγινιακός 0-1

Χρυσή αποδείχτηκε η αλλαγή του Βούλγαρου επιθετικού, ο οποίος σκόραρε στις καθυστερήσεις και έδωσε στον Αιγινιακό το πολύτιμο «τρίποντο». Στο 72’ ο Τσολακίδης αντικαταστάθηκε από τον Ρανγκέλοφ, μια αλλαγή που δικαίωσε πλήρως τον Γιώργο Βλάχο, καθώς στις καθυστερήσεις κατάφερε να κάνει το 1-0 και να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Έτσι, ο Αιγινιακός βρίσκεται στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στα σαλόνια της Football League. Από την άλλη, η Καλλιθέα ήταν πιο δραστήρια, είχε τις φάσεις, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και πλέον, βρίσκεται σε δυσχερή θέση, καθώς βρίσκεται στο +5 από την 14η θέση και βλέπει το σενάριο της σωτηρίας ολοένα και να απομακρύνεται.

Στο 76’ ο Μπέλης γέμισε, με τον Συριόπουλο να μην πιάνει «γεμάτα» την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά άουτ. Στο 80’ και μετά από γύρισμα του εξαιρετικά δραστήριου Μπέλη, ο Κρεββατάς δεν κατάφερε με γυριστό σουτ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να παραβιάσει την εστία της πιερικής ομάδας. Στο 84’ ο νεοεισαχθείς Ρανγκέλοφ επιχείρησε του σουτ, με τη μπάλα να περνά άουτ. Στις καθυστερήσεις, ο Αιγινιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Μπόγνταν Ρανγκέλοφ με σουτ νίκησε τον Σταυριανό για το 1-0, «παγώνοντας» το Ελ Πάσο.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Βοηθοί: Καμπούρης (Εύβοιας), Τζαφόλιας (Ανατολικής Αττικής)

Καλλιθέα (Σωτήρης Τζουρμεκιώτης): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Γκίνη (74’ Γουόρντεν), Μασέδο, Τσίπρας (64’ Σμυρλής), Κρεββατάς, Μπέλης, Κατσικογιάννης (53’ Τσώνης).

Αιγινιακός (Γιώργος Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Πατράλης, Τσολακίδης (72’ Ρανγκέλοφ), Γκατσολάρι (87’ Μουκίδης), Φασίδης, Ζγκούρη (90+ Παπουτσογιαννόπουλος).

1 σχόλιο:

  1. Olá amigo meu nome é Valério Fernandes Sou jogador do BOTAFOGO DF time do Distrito Federal - Brasil Jogo de lateral direito e meio de campo Queria saber como faço para fazer um teste? Nessa equipe

    ΑπάντησηΔιαγραφή