STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Αιγινιακός-Παναιγιάλειος 1-1

Δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που θα τον φέρει πιο κοντά στην παραμονή ο Αιγινιακός. Και ο βαθμός όμως που πήρε απέναντι στον Παναιγιάλειο, προστέθηκε στην πολύ σημαντική συγκομιδή του 2ου γύρου του στο πρωτάθλημα της Football League.
Μόλις στο 7ο λεπτό και σε μια αντεπίθεση ο Κρητικός θα σπάσει την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο επερχόμενος Τσιλιγκίρης θα γράψει με πλασέ το 0-1 για τον Παναιγιάλειο.
Ο Αιγινιακός θα απαντήσει φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια, όταν σε σέντρα από εκτέλεση φάουλ του Γκατσολάρι, ο Ραγκέλοφ απο κοντά θα κάνει με πλασέ το 1-1.

Στο 63΄ κεφαλιά του Λιόλιου θα διώξουν πάνω από τη γραμμή οι αμυντικοί της ομάδας του Αιγίου.
Στο 67΄ ο Τσιλιγκίρης τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τόλιου με εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή και στην αντεπίθεση αυτής της φάσης δέχθηκε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή ο Ρότα για φάουλ στον Πατράλη.

Στο 68΄ο Αιγινιακός θα διαμαρτυθεί για πέναλτι σε ανατροπή του Γκατσολάρι μέσα στην περιοχή του Γκαραβέλη, με τον διαιτητή να δείχνει όμως συνέχεια στο παιχνίδι.
Ο Τόλιος κράτησε στην τελευταία φάση του αγώνα το σκορ στο 1-1 όταν σταμάτησε το πολύ δυνατό σουτ του Αρμάντο Γκούφα.

Αιγινιακός (Γ. Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι (80΄ Μουκίδης), Πατράλης, Τσολακίδης, Φασίδης (70΄Μήλιος), Ραγκέλοφ (85΄Παπαδόπουλος).

Παναιγιάλειος (Δ. Σπανός):Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότα, Κασναφέρης, Μπούζας (88΄Βουτσιώτης), Μουσίδης, Γκούφας(90+ Ρέλας), Τσιλιγκίρης,(90+ Καζβιρόπουλος) Κρητικός, Μπρούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου