STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Κ17 Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Κ20 Αιγινιακός 1-4 Ποιό έτοιμοι οι Νέοι του Αιγινιακού

Καλύτερος ο Αιγινιακός στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Κ20 ομάδα του στο Ν. Κεραμίδι με την ομάδα Κ17 του τοπικού Εθνικού.

Τα νέα παιδιά της δεύτερης ομάδας της ΠΑΕ, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και επιβλήθηκαν επί των αξιόμαχων αντιπάλων τους, που προσπάθησαν αλλά τελικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των παικτών του Ηλία Μπαζάκου.

Ο Αλμύρας στο 30΄κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ανοίγοντας το σκορ  και 2΄λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα καθώς και της ομάδας του, όταν εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Φερίτ και με σουτ  έκανε το 0-2.


Στο 36΄ ο Χατζηκωνσταντίνου θα κάνει το 0-3 με σουτ και στο 60΄ ο Αιγινιακός θα σκοράρει και πάλι, αυτή τη φορά με τον Τσακλείδη ο οποίος θα γίνει σκόρερ του 0-4, μετά από όμορφη πάσα και πάλι του Φερίτ.

Τα παιδιά του Εθνικού κατάφεραν απλά να μειώσουν σε 1-4 με γκολ που πέτυχε στο 88΄ο Γουλιός.

Διαιτητής ο Ασλανίδης Γ. με βοηθούς τους Φτάρα και Χατζηγιάννη.

Κ17 Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Γιώργος Μπεκιάρης)  Κωνσταντινίδης, Ξανθόπουλος , Ανδρέου , Τουλίκας, Κριεμάντι, Σαράφογλου , Τσιμόπουλος , Hhoi , Χριστοδούλου, Γουλιός, Ρούντος

Έπαιξαν και οι: Ευθυμιάδης , Καλαϊτζίδης, Σύρπης , Νταμπαλάκης Γ.

Κ20 Αιγινιακός (Ηλίας Μπαζάκος) : Πάνου (Τοπαλίδης), Μαλής,  Καρατζάς, Ταουσιάνης, Πατζιάλας, (42΄Κρύπας), Ίντος, Αλμύρας, Τριανταφυλλίδης, Φέριτ, Τοπαλίδης Σ., Χατζηκωνσταντίνου

Έπαιξαν και οι
Παππάς, Ναρινογλου, Χαρμπαντίδης, Αλεξανδρίδης, Τσακλείδης, Καρακασίδης, Μουρατίδης και Σεραφίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου