STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου του Αιγινιακού Γιάννη Νιώπα στην Arena Press

Για τη νέα χρονιά που ξεδιπλώνεται στο νεανικό φέτος Αιγινιακό, εν μέσω… συμπληγάδων και υψηλού ανταγωνισμού, μίλησε στην Arena Press ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Νιώπας, θέτοντας ως βασικό στόχο τη… 14η θέση!

Ο Γιάννης Νιώπας, που έχει συνδέσει τα τελευταία χρόνια το όνομά του με τις ανόδους και τις μεγάλες διακρίσεις και πορείες των «κυανόλευκων», ως ο πιο επιτυχημένος επενδυτής τους ιστορικά («χωρίς αυτόν θα παίζαμε στο τοπικό με τα… χωριά σταθερά» σχολιάζουν στο Αιγίνιο), ανέφερε στην «Α»:

«Νομίζω ότι η ομάδα είναι καλύτερη απ’ ότι την περιμέναμε μέχρι τώρα, ξεπερνά και τις δικές μας προσδοκίες, διοίκησης και τεχνικού τιμ. Με τον προπονητή, Περικλή Αμανατίδη, έχουμε «χημεία» από πέρυσι, αυτό μετρά.
Το μήνυμά μου στον κόσμο, είναι ότι και του… χρόνου θα είμαστε εδώ, στο επαγγελματικό «κλαμπ» και στερέωμα.
Το ρόστερ είναι επαρκές για τον στόχο μας και αυτό που βλέπουμε μας αρέσει. Στα φιλικά δείξαμε δυνατοί, με καλές ομάδες, όπως Ξάνθη, Βέροια, Απόλλων Σμύρνης και δυο φορές με την Καρδίτσα, κανείς δεν μας κέρδισε».

«ΓΙΑ… 14Η ΘΕΣΗ!»
Για να συνεχίσει ο Νιώπας:
«Δεν μας ενδιαφέρει κάτι άλλο από τη σωτηρία. Θέλουμε να τερματίσουμε… 14οι, να προσπεράσουμε μίνιμουμ τις τέσσερις ομάδες που υποβιβάζονται και μετά να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε.
Επίσης, μας ενδιαφέρει δευτερευόντως να δώσουμε ευκαιρία συμμετοχής σε όλους τους επαγγελματίες του ρόστερ. Ήδη κάποιοι νεαροί ξεχωρίζουν, όπως οι Πασαλίδης και Καραγκιόζης».

«ΠΟΛΛΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ»
Κλείνοντας, ο ισχυρός άνδρας του Αιγινιακού, πρόσθεσε:
«Ας μην μας υπολογίζουν οι περισσότερες ομάδες, δε μας ενοχλεί. Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε, μπορούμε να κάνουμε… ζημιές και να αφήσουμε το στίγμα μας. Φέτος, αλλάξαμε φιλοσοφία, ρίξαμε το μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ, κάναμε στροφή στα νιάτα.
Έχουμε τουλάχιστον 8 παίκτες κάτω των 20 ετών και μόνο τρεις άνω των 30, τους Ονουάτσι, Τόλιο και Γιαζιτζόγλου. Το ατού μας είναι τα διαρκή και αδιάκοπα τρεξίματα. Παίζουμε γρήγορο ποδόσφαιρο, έχουμε οικογενειακό κλίμα και «έδεσαν» οι νεαροί με τους πιο έμπειρους.
Οι νεοαποκτηθέντες προσαρμόστηκαν γρήγορα. Θέλουμε το Αιγίνιο να είναι «σκληρή» έδρα για όλους, αρχής γενομένης από το ματς με τη Λαμία, να πανηγυρίσουμε όποτε και να γίνει η πρεμιέρα και άσχετα με τις δυσκολίες. Για την άνοδο, πρώτο φαβορί είναι ο Άρης και μετά θα παλέψουν με σχεδόν ίδιες πιθανότητες ΟΦΗ, Απόλλων, Τρίκαλα και Λαμία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου