STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Ηλίας Μπαζάκος μιλάει για την 2η ομάδα του Αιγινιακού (Κ20) στο Pieriasport

Ο νεαρός προπονητής μίλησε για το ξεκίνημα της προσπάθειας ο προπονητής της νεοσύστατης ομάδας Κ20 του Αιγινιακού, που θα λάβει φέτος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λίγκ.
Που βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας και πως πάνε τα πράγματα για τον Αιγινιακό σε αυτό το σημαντικό κομμάτι;

Βρισκόμαστε στην 4η βδομάδα της προετοιμασίας η οποία ξεκίνησε νωρίτερα λόγω υποχρεώσεων του κυπέλλου. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στο γήπεδο του Καταχα.
Υπάρχει  οργάνωση και διάθεση από όλους.

Κατ΄επιλογή της διοίκησης τα 17χρονα και 18χρονα παιδιά στην Κ20;

Το ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται  απο 16χρονα και 17χρονα παιδιά. Αυτή ήταν η πρόταση μου και βρήκε σύμφωνη και τη διοίκηση και τον προπονητή της 1ης ομάδας.
Χτίζουμε μια ομάδα απο το μηδέν και θέλουμε σε βάθος χρόνου τα παιδιά να δουλέψουν και να εξελιχθούν με στόχο την προώθηση τους, και οχι να πάρουμε έτοιμους παίκτες 19-20ετων για να πάρουμε το πρωτάθλημα.




Ποιοί οι στόχοι της φετινής περιόδου στη Φούτμπολ Λίγκ για την Κ20;

Οι στόχοι που θέσαμε φέτος για τη νεοσύστατη ομάδα μας είναι να παίξουμε όμορφο και σύγχρονο ποδόσφαιρο και να βελτιωνόμαστε καθημερινά απο τις προπονήσεις και τα παιχνίδια για να επιτευχθεί ο κυρίως στόχος στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, η προώθηση κάποιων ποδοσφαιριστών στην 1η ομάδα του Αιγινιακού.

Υπάρχουν προσδοκίες για το μέλλον των παιδιών στην επαγγελματική ομάδα του Αιγινιακού;

Για τα παιδιά το κίνητρο τους είναι η επαγγελματική ομάδα του Αιγινιακού, σίγουρα δεν μπορούν να τα καταφέρουν όλοι αλλά με τον συναγωνισμό που υπάρχει θα προσπαθήσουν όλοι μέσα απο σκληρή δουλειά να ανταμειφθούν στο άμεσο μέλλον με επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ.

Είσαι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα πορεία του εγχειρήματος στην 2η ομάδα της ΠΑΕ;

Ήρθα σε μια επαγγελματική ομάδα της football league, άλλες συνθήκες, άλλες απαιτήσεις, υπάρχουν διαφορές με τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Βαδίζουμε μεθοδικά και με σταθερά βήματα για να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά ν΄ ανέβουν ένα σκαλί παραπάνω. Έχω ανθρώπους που με βοηθάνε καθημερινά και μια διοίκηση με όλες τις παροχές. Οι συνθήκες με ικανοποιούν απόλυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου