STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Γιάννης Νιώπας: Κανονικά στο Αιγίνιο το μάτς Αιγινιακός-Λαμία

Αποκαλυπτικός και κατηγορηματικός ήταν ο ισχυρός άνδρας και μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας, απαντώντας σε όσα γράφτηκαν ή ακούστηκαν για ελλείψεις στο γήπεδο του Αιγινιακού που μπορεί να υποχρεώσουν την ομάδα της Πιερίας να «ξενιτευτεί» για το ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Λαμία.

Μιλώντας αποκλειστικά στην ηλεκτρονική εφημερίδα eΦθία ο επικεφαλής του Αιγινιακού, ανέφερε ότι το ματς με τη Λαμία όποτε κι αν γίνει θα γίνει κανονικά στο Δημοτικό του Αιγινίου.

«Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης την άλλη εβδομάδα θα είναι έτοιμο, έχουμε έρθει σε επαφή με εταιρία», μας λέει ο κ. Νιώπας που απαντάει και στην εκδοχή που παρουσιάστηκε ότι δεν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος που θα στηθούνε οι οθόνες παρακολούθησης.
«Για να μπουν τα συστήματα παρακολούθησης χρειάζεται ένας χώρος 3Χ2, εμείς έχουμε στη διάθεσή μας ένα χώρο γύρω στα 40 τετραγωνικά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι είμαστε υπέρ της τοποθέτησης καμερών στα γήπεδα. 
Γιατί να είναι στην κρίση του διαιτητή ποιος πέταξε κάποιο μπουκάλι. Σαν ομάδα με λίγους φιλάθλους όταν έρχονται ξένοι φίλαθλοι καλό είναι να υπάρχει εικόνα για το τι πραγματικά έχει συμβεί», μας λέει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Πιερίας που αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τη Λαμία.



«Πήραμε ένα γήπεδο κάκιστο και έχουμε φτιάξει ένα κόσμημα, να είστε βέβαιοι ότι κάνουμε το κάνουμε σωστά. Και με τη Λαμία όποτε κι αν παίξουμε θα παίξουμε εδώ. 
Όχι ότι ενδιαφέρει αυτό τη Λαμία αγωνιστικά με την ομάδα που έχει φτιάξει, το λέω για μας που πασχίζουμε να έχουμε ένα γήπεδο που να πληροί όλους τους όρους και να παίρνει άδεια στη Β’ Εθνική».

Τέλος ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού στάθηκε στο γεγονός που έχουν κατορθώσει να είναι η μοναδική ομάδα που έχει υποβιβασθεί και εξακολουθεί να λειτουργεί με το παλιό ΑΦΜ.

«Είναι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, κάτι τέτοιο. Πληρώσαμε ως ομάδα όλα μας τα χρέη. Είμαστε τυπικότατοι και ανεβήκαμε πεντακάθαροι ξανά στην κατηγορία, κάτι που δεν υπάρχει προηγούμενο ούτε στο μπάσκετ. Υπάρχουν ακόμη κάποια άτομα που πηγαίνουν στο γήπεδο γιατί αγαπάνε το ποδόσφαιρο…».

Να σημειώσουμε τέλος ότι εκτός από την κατάσταση ορισμένων γηπέδων, ο σημαντικότερος ίσως παράγοντας αναβολής της πρεμιέρας, άρα και του παιχνιδιού Αιγινιακός – Λαμία είναι η μη συμφωνία στα τηλεοπτικά.
Σέντρα πολύ δύσκολα θα γίνει χωρίς να υπάρξει κάμερα στα γήπεδα κι αυτό ήταν ένα θέμα που έχει συζητηθεί και μεταξύ των υπευθύνων των ομάδων.

Έτσι δεν αποκλείεται η πρεμιέρα να γίνει με τη 2η ή και την 3η αγωνιστική προκειμένου να εξασφαλισθεί πρώτα ένα σημαντικό έσοδο για τα ταμεία των ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου