STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Συνέντευξη του μεγαλομετόχου Γιάννη Νιώπα στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας και μίλησε για την ενδεχόμενη αναβολή του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το θέμα της αναβολής του πρωταθλήματος:
« Είναι αδύνατο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με αυτές τις συνθήκες. Αυτό πιστεύουμε εμείς, αυτό και οι περισσότεροι πρόεδροι των ομάδων. Θα προσπαθήσουμε να ασκήσουμε πίεση για να υπάρξει μέσα στο μήνα εξέλιξη με τα τηλεοπτικά. Δεν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς τηλεοπτική στέγη. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι κάμερες, αυτό μπορεί να γίνει.

Σε εμάς έχει έρθει το έγγραφο πριν από δύο μέρες για να τοποθετήσουμε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ασχολείται μόνο με τη Σούπερ Λιγκ και έχουν υποβαθμίσει την Φούτμπολ Λιγκ. Η Β Εθνική είναι προθάλαμος της Α Εθνικής. Σε όλα σχεδόν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα η μεγάλη κατηγορία βοηθάει την μικρή.

Για την ακρίβεια η μεγάλη κατηγορία βοηθάει οικονομικά την μικρή. Εμείς πρέπει να βρούμε χρήματα είτε από την τσέπη μας είτε από χορηγούς είτε από εισιτήρια. Βγαίνουν οι ημερομηνίες αν πάει πίσω το πρωτάθλημα ένα μήνα. Δεν μπορούν κάποια σωματεία να ξεκινήσουν με αυτές τις συνθήκες, σε ένα μήνα ίσως να μπορούν. Με τα τωρινά δεδομένα κάποια ομάδα μπορεί να αποχωρήσει.

Ο Αιγινιακός θα τα καταφέρει κουτσά-στραβά αλλά δεν συμβαίνει αυτό με όλες τις ομάδες. Δεν πιστεύω ότι ο κ.Σφακιανάκης θέλει να πάει πίσω το πρωτάθλημα ένα μήνα. Είναι θέμα λίγων ημερών να ολοκληρωθούν τα θέματα του τηλεοπτικού και μετά να πάρουν σειρά οι χορηγοί».

Για τις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει:
«Τα Τρίκαλα, ο ΟΦΗ, η Λαμία και ο Αρης έχουν κάνει ηχηρές μεταγραφές και έχουν ξεφύγει από τις υπόλοιπες ομάδες. Και φαίνεται ότι αυτό θα συμβεί και αγωνιστικά».


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου