STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Ολυμπιακός Βόλου-Αιγινιακός 2-2 στο Πανθεσσαλικό

Καλό φιλικό τέστ για τον Αιγινιακό στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου και απέναντι στον ισχυρό φέτος Ολυμπιακό Βόλου που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής κατηγορίας.

Ο Περικλής Αμανατίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του, τσεκάροντας για μια ακόμη φορά την κατάσταση τους, σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα της εποχής που διανύουμε.

Ο Αιγινιακός μπήκε καλύτερα και πίεζε για να σκοράρει. Αντί γι αυτό όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ στο 15΄όταν ο Αναστασίου γύρισε προς το κέντρο με πλάτη προς την εστία και άφησε για τον Δήμο Κόκκα που πλάσαρε τον Τόλιο.

Στο 25’ ο Αιγινιακός ισοφάρισε,όταν ο Ζούρκος έκανε τρομερή ατομική προσπάθεια κατά μέτωπο, μπήκε στην περιοχή και άφησε για τον Γιατζιτζόγλου, που πρόσφερε έτοιμο γκολ για τον Φασίδη, ο οποίος με πλασέ κι ενώ η μπάλα είχε περάσει από τον Παλιούρα έκανε το 1-1.

Στο 34’ ο Αιγινιακός έφτασε μία ανάσα από το 1-2, όταν  Ζγκούρι επιτάχυνε εντυπωσιακά, ξεκινώντας αρκετά μακριά από την περιοχή και φτάνοντας απέναντι στον Παλιούρα πλάσαρε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι.

Στο 40’ έγινε το 2-1 με εύστοχο πέναλτι του Δωματά, το οποίο κέρδισε ο Αγγελής σε κανονικό μαρκάρισμα του Πασαλίδη. Οι άνθρωποι του Αιγινιακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα αλλά ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν πολλές αλλαγές και οι προπονητές έκαναν πολλές δοκιμές. Στο 61’  ο Αιγινιακός σημείωσε το 2-2. Ο Ζγκούρι, που έπαιξε στην επανάληψη ως δεύτερος φορ, βρέθηκε μόνος του σε θέση μέσα δεξιά της περιοχής, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα πρώτα στο εσωτερικό μέρος του δεξιού δοκαριού και μετά στα δίχτυα.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Νικόπουλος, Σακκάς και Τσολακίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Παλιούρας (70' Μπουργάνης), Στασινόπουλος (46' Ιωαννίδης), Ανδρέας Κόκας, Γκίτζιας (77' Πατσής), Στουρνάρας (46' Κωστόπουλος), Κολημήτρας (46' Πότσι), Οικονόμου (46' Ευθυμιάδης), Δ. Κόκας (73' Δωματάς), Αγγελής (46' Σταύρου), Δωματάς (46' Μπρίτος), Αναστασίου (46' Φλίγκος)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Πασαλίδης, Γιατζιτζόγλου, Ζούρκος, Πατράλης, Φασίδης, Ζγκούρι, Γκατζολάρι, Γκούρτσας

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ραγκέλοφ, Τοπαλίδης, Κυζιρίδης, Ποσίνκοβιτς, Μουταφτσίσκι, Μουκίδης, Θωμάς Παπαδόπουλος, Ονουάτσι, Καρακώστας, Παντεκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου