STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Τι είπε ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας στο Metropolis 95,5.

Για το ποια θα είναι η κατάληξη και αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα:
  «Τι να απαντήσω πρώτα; Πιστεύω ότι έγιναν κάποιες επαφές που δεν καρποφόρησαν. Δεν θα έχουμε την κατάληξη που θα θέλαμε αλλά κάτι θα γίνει. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει γιατί κουράστηκαν όλοι. Εντός του μηνός θα ξεκινήσει».

Για τον Σφακιανάκη:
«Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις κι εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι, μας είπε ότι προσπαθεί. Τα πράγματα δεν είναι ρόδινα, πάντως».

Για το ότι ο πρόεδρος της Football League ασχολείται με τις εκλογές της ΕΠΟ:
 «Δε σας κρύβω ότι ασχολείται και με τις εκλογές της ΕΠΟ και ποιος δεν ασχολείται. Εμείς έχουμε πάρα πολλά προβλήματα στον οίκο μας που πρέπει πρώτα να ασχοληθούμε με αυτά. Θα έπρεπε όλοι να ασχολούμαστε με αυτά παρά με τις εκλογές της ΕΠΟ και ποιος θα βγει πρόεδρος».

Για την αντιπαράθεση των ομάδων της Football League:
 «Ομάδες της Football League έδειξαν καθαρά ποιους εκπροσώπους θέλουν. Τώρα, υπήρχε αντιπαράθεση σίγουρα, αλλά όχι τόσο μεταξύ των ομάδων. Όλοι είχαμε τα ίδια πράγματα στο μυαλό μας απλά υπήρχαν και κάποιοι που ψήφισαν το αντίθετο με την πλειοψηφία».


Για το αν είναι υπέρ της αντιπολίτευσης:
 «Η τάση είναι ότι σαν Αιγινιακός ψηφίσαμε 2 εκπροσώπους οι οποίοι θα πάνε στη γενική συνέλευση και όχι στις εκλογές. Την άλλη εβδομάδα θα ψηφίσουμε για τις εκλογές. Εμείς ψηφίσαμε τον Λεβεντογιάννη γιατί θεωρούμε ότι είναι αξιόλογος και τον κύριο Λεουτσάκο γιατί η ομάδα του είναι μία ομάδα που πόνεσε πέρυσι. Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε τους αντιπροσώπους και θα αποφασίσουμε ήρεμα τι θα κάνουμε».

Για το αν την επόμενη εβδομάδα θα ψηφίσουν κάτι διαφορετικό:
 «Εγώ θα το έλεγα αλλιώς. Την άλλη εβδομάδα εκλέγονται αυτοί που θα ψηφίσουν στην ΕΠΟ. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Αν ήταν σήμερα οι εκλογές πάλι αυτούς θα ψήφιζε ο Αιγινιακός».

Για τις «βαλίτσες»:
 «Μπορεί να γίνουν πολλά μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Να είστε σίγουρος ότι στον Αιγινιακό δεν κυκλοφορούν βαλίτσες και αν έρθουν με βαλίτσα θα πάνε από εκεί που ήρθανε. Δεν μας αγγίζουν εμάς αυτά. Εμείς ασχολούμαστε μόνο με τον Αιγινιακό και το συμφέρον του και μετά κοιτάμε συνολικά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ας ασχοληθούν οι άλλοι με τις βαλίτσες».

Για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα:
 «Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει ή 23 ή 30 το πρωτάθλημα. Μάλλον για 30 πάμε γιατί 23 είναι λίγο δύσκολο λόγω Κυπέλλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου