STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Σήφης Μωυσίδης: Το σίγουρο είναι ότι οι «μικροί» θα πάρουν τις ευκαιρίες τους

Ο στενός συνεργάτης του Περικλή Αμανατίδη στους «κυανόλευκους», που αποτελεί… δεξί χέρι του εδώ και μια οκταετία, σε Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας, ανέφερε:

«Όλες οι ομάδες έχουν πρόβλημα, κάνει μόνο κακό και αποσυντονίζει απόλυτα αυτή η κωλυσιεργία.

Το ενδιαφέρον με τα φιλικά είναι μειωμένο, δεν υπάρχουν κίνητρα, οι παίκτες… βαριούνται! Το χειρότερο δεν είναι η καθυστέρηση, αλλά το… άγνωστο! Βαδίζουμε στα… τυφλά, με «μαντεψιές», ενδείξεις και υπολογισμούς. Δεν ξέρουμε ημερομηνία εκκίνησης.

Πιθανολογούμε και διαρκώς αναπροσαρμόζουμε τα πλάνα μας. Επίσης, είναι «αίνιγμα» και γρίφος η φόρμα και η κατάσταση κάθε ομάδας τις πρώτες αγωνιστικές. Δώσαμε αρκετά φιλικά και ευτυχώς δεν έχουμε τραυματισμούς.



Θα υπάρξει ανισορροπία στα ματς μέσα στη χρονιά, τώρα… καθόμαστε, μετά θα έχουμε δυο παιχνίδια την εβδομάδα με τις εμβόλιμες, με κόπωση, τραυματισμούς και θα χρειαστεί «βάθος» για ροτέισον. Μεγάλος όγκος αγώνων, σε μικρό διάστημα, αλλάζει γενικά η δομή, ακόμα και η… ανωμαλία στις χειμερινές μεταγραφές, που δεν θα είναι στη μέση της σεζόν.

Στην αρχή μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα, με ενισχυμένες ομάδες και φαβορί για άνοδο, όπως Λαμία και Άρης. Έχουμε πολλά νεαρά παιδιά, πολλοί υπολογίζονται για ενδεκάδα, είμαστε από τα ερωτηματικά. Άλλο φιλικά, άλλο επίσημα.

Το σίγουρο είναι ότι οι «μικροί» θα πάρουν τις ευκαιρίες τους, έχουν φιλοδοξίες και μπορούν να μας οδηγήσουν στο στόχο της γρήγορης σωτηρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου