STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ισόπαλοι στο φιλικό με τους Πόντιους της Αράχου οι Νέοι του Αιγινιακού

Δε μπήκαν καλά στο πρώτο μέρος τα νέα παιδιά της ομάδας Κ20 του Αιγινιακού στην γειτονική Ημαθία και το παιχνίδι τους με την Ένωση Ποντίων Αράχου, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη 18/10.

Αυτός ήταν και ο λόγος που έμειναν πίσω στο σκορ στο ημίωρο του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με τον Αιγινιακό να ισορροπεί και να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Ταουσάνη.



Στο 29΄οι πόντιοι της Αράχου έκαναν το 1-0 με τον Αργυρόπουλο που αυτή τη φορά νίκησε τον Κωνσταντίνου για να μπούν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια για ημίχρονο οι δυο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αιγινιακός βελτιώθηκε και πίεσε για την ισοφάριση. Στο 58΄καλό φάουλ του Τοπαλίδη έδιωξε ο τερματοφύλακας των ποντίων σε κόρνερ και στο 87΄θα έρθει η ισοφάριση για τον Αιγινιακό, όταν σε ανατροπή του Κατσούλη ο διαιτητής θα σφυρίξει την παράβαση και πο τα 11 μέτρα ο Ταουσάνης θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Καλός ο διαιτητής Κατσιούλας απο την Ημαθία.

Ένωση Ποντίων Αράχου: Γιαβάζης, Μπεκτά, Μουράτι, Τότογλου Χρ., Τότογλου Παν., Αραμπατζής, Μπεγιαρίδης, Καρακασίδης, Αργυρόπουλος, Χριστοφόρου, Καραπίτας.

Αιγινιακός Κ20: Κωνσταντίνου, Ταουσάνης, Κρίπας, Μπαλής, Καρατζάς, Τριανταφυλλίδης, Πομπουρίδης, Τοπλαίδης, Αλμύρας,  Ναρίνογλου, Χουσεΐνογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου