STOIXIMAN.GR

STOIXIMAN.GR

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Γιάννης Νιώπας: «Τρεις ομάδες αποφασίζουν. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται».

Ο ισχυρός άνδρας του Αιγινιακού μίλησε για το πρωτάθλημα της Football Leauge, το οποίο δεν θα ξεκινήσει, όπως υποστηρίζει, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Βασίλης Μπούρμπος.

Αναλυτικά όσα είπαν στον Γιώργο Μπούζο:

Γιάννης Νιώπας:
Για το αν θα παίξουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο: «Εγώ λέω δεν θα παίξουμε. Πήραμε ένα φαξ ότι γίνεται έκτακτο δοικητικό συμβούλιο αύριο στις 14:00 στην Αθήνα και στο τέλος πιστεύω θα επικρατήσει η λογική και δε θα γίνει. Η λογική λέει να νομιμοποιηθεί  σωστά. Η θέση μας ήταν να ξεκινήσει ή 23 ή 30 αλλά πρώτα να γίνει ΔΣ. Δεν γίνεται να αποφασίζουμε δια του τηλεφώνου για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα και να μην παίρνουμε θέση και να μην γίνεται ΔΣ».

Γιατί να μην ξεκινήσει τώρα το πρωτάθλημα: «Δεν είναι 17 ομάδες όπως ανακοινώθηκε από τη Λίγκα. Ο Αιγινιακός δεν θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αυτή την εβδομάδα. Θέλουμε να αποφασίσει με έκτακτο ΔΣ η Λίγκα. Η Λαμία είπε το ίδιο και το ίδιο έκαναν και άλλες ομάδες».


Για το πρωτάθλημα: «Πιστεύω όχι. Ας ξεκινήσει τη Δευτέρα. Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται. Η Λίγκα κυβερνείται από τις ομάδες. Αυτές αποφασίζουν με ΔΣ. Υπάρχουν ομάδες που θέλουν να πάνε στο διαιτητικό γιατί δεν έγινε ΔΣ. Δεν γίνονται νομότυπα αυτά που γίνονται. Μιλάμε για γελοίες καταστάσεις. Ας γίνει ΔΣ τη Δευτέρα. Εμείς να ξεκινήσει θέλουμε. Γιατί να μην ενημερωθούμε τι έκανε ο Σφακιανάκης με την ΕΡΤ; Έκλεισε τηλεοπτικό και να μην ξέρουμε τι είναι; Το θεωρείται σωστό;».

Για το ποιες ομάδες αποφασίζουν για το πρωτάθλημα: «Τρεις ομάδες αποφασίζουν. Δεν μπορώ να πω ποιες. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται».

Για το αν το θέμα είναι το οικονομικό: «Όχι. Ο Αγινιακός έχει χρέη σε ΙΚΑ και εφορία 55.000 ευρώ, το οποίο θα δώσουμε με εφάπαξ την Πέμπτη. Είμαστε η μόνη ομάδα που ανέβηκε, έπεσε και ανέβηκε ξανά και μας ζητάνε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας εφάπαξ για να παίξουμε στην κατηγορία. Άκουσον άκουσον.

Κάποιος κύριος από την ΕΕΑ για κάποιο λόγο μας πάει κόντρα. Στην εσχάτη θα τα πληρώσουμε ντούκου. Όταν ο Αιγινιακός είναι σε θέση να πληρώσει και το τελευταίο ευρώ με παλιό ΑΦΜ, σίγουρα δεν έχει πρόβλημα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε χρόνια παιδιά στην ομάδα και να μην έχουμε οικονομικό πρόβλημα. Πήραμε και δανεικούς, κάναμε νεανικό ρόστερ και είμαστε καλά.

Πρέπει να υπάρχουν έσοδα και τώρα δεν υπάρχουν. Δεν μπορεί να λέμε ότι θα αποφασίσουμε με ΔΣ και ξαφνικά να έρχεται ένα χαρτί τη Δευτέρα που να μας ρωτάει απλώς αν θέλουμε να ξεκινήσουμε. Για μένα είναι πραξικόπημα της τρόικας και ο νοών νοείτω. Βγήκε κάποιος κύριος που είναι εκπρόσωπος του Κισσαμικού και αντιπρόεδρος στη Λίγκα και είπε ότι οι ομάδες δεν θέλουν να κατέβουν και ψηφίζουν δια περιφοράς λες και είναι Πάσχα και έχουμε Επιτάφιο γιατί δεν έχουν χρήματα και αυτό εξόργισε περισσότερο τις ομάδες».

Δήλωση Μπούρμπου για το αν η Αναγέννηση θέλει να παίξει το Σάββατο κόντρα στον Άρη: «Θέλουμε να ξεκινήσει αλλά με κάποιους όρους. Να έχουμε κάποια χρήματα. Εννοείται πως δεν θέλουμε να παίξουμε το Σάββατο. Το έστειλα γραπτώς στον κύριο Σφακιανάκη και θα του τα πω και ιδιαιτέρως».

Για το αν επικοινώνησαν με τον Άρη: « Με τον Άρη όχι. Από την Αστυνομία μας πήραν να κάνουμε σύσκεψη για αύριο, αλλά την αναβάλαμε. Θα δούμε για την Πέμπτη τώρα».

Παρέμβαση Νιώπα: «Το ματς είναι το Σάββατο. Αύριο στις 14:00 έχει ΔΣ. Πέστε μου πότε θα βγούνε οι διαιτητές γιατί θα τρελαθώ.  Ο νόμος λέει ότι πρέπει να περάσουνε πέντε μέρες. Ακόμη και τη Δευτέρα δεν θα περάσουν πέντε εργάσιμες».

Για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη: «Εγώ ξέρω ότι δέχτηκε η ΕΠΟ εδώ και καιρό αλλά υπάρχει ένα γραφειοκρατικό θέμα».

Ακούστε τη συνέντευξη:


Upload Audio - Download Music - ΝΙΩΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 18-10-16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου